Kenmerken Jong Ouderverlies

Neem de regie terug over je leven. Jong ouderverlies hoeft je leven niet te beheersen, laat er licht op schijnen.

Na het lezen van de kenmerken zul je verbaasd zijn, over de toepasbaarheid van deze, in jouw leven.

Waarschijnlijk zou je zelf nooit gedacht hebben dat het een kenmerk is van jong ouderverlies.

Zet die stap. Wat heb je te verliezen? Je hebt alleen maar te winnen.

Meld je nu aan en je ontvangt een overzichtelijke lijst met kenmerken die van toepassing zijn op jong ouderverlies.

N

Gratis overzichtelijke lijst

N

Per levenscategorie ingedeeld

N

Ontdek welke kenmerken op jou van toepassing zijn

N

Een ware Aha-Erlebnis

N

Puzzelstukjes zullen op hun plaats vallen.

hulp bij jong ouderverlies door schrijven, meditatie en muziek

Jouw (Schrijf)host bij jong ouderverlies

 

Ik ben Nina: Jong ouderverliezer, (ervarings)deskundige, (Schrijf)host, HSP-er, inspirator, verbinder.

Ik ben van verdriet naar geluk gegaan. Ik heb mezelf teruggevonden.

Graag wil ik jou helpen. Ik gun het jou om woorden te geven aan jouw jong ouderverlies, om je bevrijd te voelen, om jezelf terug te vinden en om van overleven naar LEVEN te gaan. Dat je het geluk vindt in je leven en dat je ouders er op een hernieuwde manier deel van uit mogen maken.

Is deze checklist jouw volgende stap? 

Aanbevelingen

‘Ik las Nina haar checklist en zag er dingen in die ik herken bij mezelf, dingen die ik nooit zelf gelinkt zou hebben aan het jong verliezen van één of beide ouders. De checklist is heel zinvol om erachter te komen of je zelf last hebt van verlaat verdriet, of om erkenning te vinden. Je bent niet de enige en je bent/hoeft het ook niet alleen te doen. Als je je herkent in de checklist kun je doelgericht werken aan je verwerking en bepaalde dingen omzetten in wat positiefs, zodat jij jouw verlies en verdriet een plekje kunt geven. Weet dat je het verdient om gelukkig te zijn.’

Patricia Fransen - Ijpelaar

‘Sinds kort ben ik erg op zoek naar (h)erkenning van mijn problemen en ben hier terecht gekomen. Ik herken mezelf op alle punten, op 3 puntjes na. Dit geeft mij toch een soort van rust dat ik echt niet de enige ben.’

Daisy Blom-Steijn